Onze geschiedenis

Welkom op de homepage van schiet- sportvereniging Vriezenveen.
Lid van de K.N.S.A nr: 5150.

Onze accomodatie is gelegen aan de Schout Doddestraat 11b te vriezenveen. Van oorsprong een luchtvereniging maar er wordt sinds jaar en dag kleinkaliber geschoten. Het oorspronkelijke gebouw is in 1987 geopend en in 1999 is het gebouw verbouwd naar zijn huidige vorm. In de bovenbouw zijn de 20 luchtbanen en de kantine gevestigd, een zestal 10/12 meter kleinkaliber banen en de vijf 25 meter klein/grootkaliber banen bevinden zich in de schietkelder. De klein/grootkaliber banen zijn gebouwd volgens eigen ontwerp en kunnen, in de toekomst, worden verlengd naar 50 meter, waarbij de 10/12 meter banen naar de toekomstig verlengde bovenbouw worden verplaats. De SV Vriezenveen is een jonge vereniging met een honderdtal leden.

faciliteiten & activiteiten

bedrijfschieten.jpg
Buurtschieten

Ieder jaar organiseert de SV Vriezenveen een buurttoernooi voor de inwoners van Vriezenveen en omstreken. Aan het toernooi nemen ieder jaar ongeveer 750 personen deel.

bedrijfschieten.jpg
Bedrijfsschieten

Ieder jaar organiseert de SV Vriezenveen een bedrijfsschiettoernooi voor de bedrijven van Vriezenveen en omstreken. Aan het toernooi nemen ieder jaar ongeveer 550 personen deel.

clubgebouw.jpeg
Baan

We hebben diverse banen waarop verschillende disciplines beoefend kunnen worden.

clubgebouw.jpeg
Clubhuis

Het oorspronkelijke gebouw is in 1987 geopend en in 1999 is het gebouw verbouwd naar zijn huidige vorm.